Ajutoarele alimentare de la UE au ajuns ieri şi la Giurgiu, au anunţat reprezentanţii Primăriei Giurgiu pe site-ul instituţiei.

Vorbim despre trei tiruri încărcate cu alimente destinate şomerilor, persoanelor singure, pensionarilor cu venituri sub 400 de lei, văduvelor şi veteranilor de război, persoanelor cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora, dar şi beneficiarii de ajutor social cât şi familiile beneficiare de alocaţie de susţinere.

În judeţul Giurgiu sunt 7.000 de persoane care vor primi ajutoarele de la Uniunea Europeană.

„Pentru a-și ridica produsele, giurgiuvenii se vor prezenta cu cuponul și actul de identitate la unul din cele două puncte de distribuție ce au fost stabilite de către municipalitate. Pentru a facilita accesul beneficiarilor, cele două locații sunt Cantina de Ajutor Social din Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 83 și un depozit din Parcul Tehnologic Industrial (Dunăreana). Pachetele vor fi distribuite în baza tichetelor nominale primite la domiciliu de fiecare beneficiar în parte, prin intermediul Poștei Române, la finele anului recent  încheiat”, se arată pe site-ul Primăriei Giurgiu.

Pachetele primite de giurgiuveni conțin 6 kg de făină, 6 kg de mălai, 2 pachete de paste, 4 litri de ulei, 4 kg de zahăr, 8 conserve de carne de porc, 6 conserve de carne de vită și 10 cutii de pate de ficat.
Distribuirea va începe zilele acestea, iar municipalitatea urmează să revină cu informații privind calendarul și datele referitoare la programări.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.