felicitare badalauLa intrarea în Noul An, senatorul social-democrat, Niculae Bădălău, a transmis giurgiuvenilor un mesaj: 

„Cu bucurie si sperante incepem, de maine, un nou an. Daca ne intoarcem si privim in urma, la tot ce-a insemnat 2014, gasim viata, asa cum e ea, cu bune si cu rele. Important este sa invatam lectiile pe care ni le da si sa pastram in suflet lucrurile bune care ni s-au intamplat.
In ceea ce ma priveste am avut doua mari momente de satisfactie : constructia unui PSD puternic in judet si care si-a spulberat adversarii la toate alegerile de anul acesta, si…wow, am devenit bunic!
Multumesc deci colegilor mei, intregii echipe care mi-a stat alaturi si impreuna cu care am reusit sa obtinem rezultate extraordinare.
Multumesc giurgiuvenilor care au mers alaturi de noi, si fara de care toate aceste victorii n-ar fi fost posibile
Multumesc familiei care m-a inteles, m-a iubit si sprijinit tot timpul si care, de anul acesta, este mai puternica prin venirea pe lume a nepotului meu. Inca un barbat in familie si caruia ii multumesc si pentru faptul ca m-a ajutat sa…schimb majoritatea!
Imi doresc de la noul an care vine, sa ne dea tuturor sanatate, liniste, bunastare, iubirea celor dragi, unitate, toleranta si intelepciune!
LA MULTI ANI !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.