Cantităţile semnificative de ninsoare, căzute în ultimele ore şi la Giurgiu, au creat deja primele probleme.

Potrivit celor de la Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă(CJSU) Giurgiu, în această dimineaţă, a fost restricţionat pentru maşinile cu masa mai mare de 7,5 tone Drumul Naţional 5B. Ulterior, drumul a fost redeschis traficulului greu, începând cu ora 10.30.

Blocate sunt însă şi la această oră, DJ 412 Prundu – Gostinari, DC 89 Greaca – Puțu Greci şi DC 145 Greaca – Zboiu. În plus, la ora 10.00, erau afectate 4 linii electrice, 3 localităţi fiind fără energie electrică, Buturugeni, Comana şi Prundu.

“Persoanele care necesită dializă (17) sunt cazate la Spitalul de Urgenţă Judeţean Giurgiu (15) şi la rude, în municipiu (2) din data de 27.12.2014, ora 18.00. A fost dispusă executarea serviciului de permanenţă la sediile primăriilor din judeţ.

Sunt pregătite 2 detaşamente de câte 26 persoane (25 subofiţeri şi un ofiţer) de la ISU Giurgiu în măsură ca, la ordin, să poată acţiona cu mijloacele tehnice şi uneltele genistice ordonate. Toate structurile MAI din judeţ au suplimentat personalul de intervenţie. IPJ Giurgiu asigură monitorizarea în teren a situaţiei operative, prin Serviciul Poliţie Rutieră”, se arată în comunicatul CJSU.

Totodată, era specificat în document că în judeţul Giurgiu nu sunt persoane în dificultate, autovehicule blocate în traffic,  nu sunt localităţi sau case izolate.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.