Guvernul a aprobat astazi alocarea unor sume din rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, pentru unele unitati administrativ teritoriale, inclusiv din judeţul nostru.

Repetatele solicitari pe care senatorul Niculae Bădălău le-a facut la Guvern n-au ramas fara rezultat, astfel incat 19 localitati din judetul Giurgiu figureaza pe lista Guvernului, cu o suma totala de 30.680 mii lei. Aceste sume vor fi folosite la plata arieratelor si trebuie cheltuite pana la data de 30 decembrie a.c.

Conform dispozitiilor, sumele ramase neutilizate la finalul exercitiului bugetar vor fi utilizate anul urmator cu aceeasi destinatie pentru care au fost alocate.

Asta inseamna inca o gura de aer pentru primariile din judet care au posibilitatea, astfel, sa mai scape de o serie de datorii.

Referitor la aceasta Hotarare de Guvern senatorul Niculae Badalau a declarat : “ Acesta este modul in care eu am inteles sa servesc interesele oamenilor care m-au votat. Este frumos sa participam si la simpozioane, sa concepem proiecte, dar pana la urma ceea ce intereseaza este ceea ce ramane concret in urma actiunilor noastre. In judetul Giurgiu este nevoie de multi bani, si, atat cat mi-a stat in putere, am reusit sa-i aduc. Am reusit sa obtinem de la Ministerul Dezvoltarii fonduri pentru lucrarile de apa si canalizare, dar si pentru infrastructura de drumuri locale. Suntem mult in urma altor judete si trebuie sa recuperam. Sunt multumit ca am avut intelegere la Guvern, in conditiile in care Consiliul Judetean este practic inexistent ca investitii derulate. Primarii au venit cu toata increderea spre noi si nu putem sa-i dezamagim”.

Iata care sunt cele 19 localitati: municipiul Giurgiu, Floresti- Stoenesti, Gradinari, Greaca, Herasti, Hotarele, Izvoarele, Isvoarele, Mihai Bravu, Prundu, Colibasi, Mihailesti, Comana, Singureni, Ghimpati, Adunatii Copaceni, Baneasa, Gostinu, Valea Dragului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.