După surpriza de acum mai bine de o lună când, pe data de 8 noiembrie, în curtea și în garajul Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu poposeau două autovehicule de tip C, mai mult decât necesare pentru deservirea nevoilor județului, Moș Crăciun s-a arătat a fi unul extrem de darnic pentru angajații Serviciului.

În prag de Ajun, la Giurgiu au mai ajuns două ambulanțe, una 4×4, de tip B, așteptată de mai multă vreme, și una 4×2, de tip C. Ambele autovehicule, fabricate de producătorul german Volkswagen (Transporter pentru 4×4 și Krafter pentru ambulanța de tip C), vor deservi stația centrală din Giurgiu.

„Ne erau mai mult decât necesare cele patru autovehicule cu care s-a înnoit parcul nostru auto în ultimele două luni. Cu toate acestea, nu ne vom opri și vom încerca să mai aducem, anul viitor, alte mașini noi, care să le înlocuiască, în timp, pe cele care au sute de mii de kilometri parcurși, și care sunt depășite moral”,   a precizat Gabriela Lupu, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.