Zeci de săteni din comuna Putineiu au fost alături, weekendul trecut, de conducerea Primăriei şi reprezentanţii autorităţilor judeţene, la o acţiune pe care o aşteptau dintotdeauna.

Este vorba despre inaugurarea sistemului de alimentare cu apă, finalizat în proporţie de 100% în satele Putineiu şi Hodivoaia. Încheierea lucrărilor anul acesta a fost posibilă datorită fondurilor primite de la Guvern, pe Ordonanţa 28, a declarat primarul Gheorghe Breazu.

„Acest proiect reprezintă o mare realizare pentru comuna noastră. În 2012, în campania electorală, toată lumea cerea introducerea sistemului de apă, mai ales în satul Hodivoaia, unde erau mari probleme din cauza lipsei surselor de apă. Iată că a venit şi momentul acesta de finalizare a investiţiei şi aici. Ne bucurăm foarte mult că actualul Guvern ne-a ajutat cu bani pentru acest proiect, dar şi pentru că ne-a ajutat cu plata arieratelor”, a spus Breazu, precizând că la momentul în care a preluat Primăria Putineiu, valoarea arieratelor depăşea 60 de miliarde de lei vechi. DSC_0217

La acţiunea de weekendul trecut, respectiv sâmbătă, 20 decembrie, au participat şi primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, dar şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Marciu. „Mulţumim celor din Guvern pentru sprijin, în special domnului ministru Dragnea care ne-a înţeles şi ajutat. Trebuie să mulţumesc şi primarului de aici, dar şi Consiliului Local Putineiu pentru că şi-au dat silinţa ca să fie finalizată această investiţie, dar şi constructorului care a înţeles greutăţile financiare ale autorităţilor locale. Felicit comuna Putineiu pentru realizare, să fie într-un ceas bun!”, a spus Cristian Marciu.

Proiectul privind sistemul de alimentare cu apă este implementat şi în satul Vieru, în proportie de peste 70%.

 

C.S.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.