Un eveniment special a avut loc astăzi, în municipiul Giurgiu. Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal(LPF), Gino Iorgulescu, a fost prezent la o petrecere organizată în preajma sărbătorilor, la care au participat nume mari ale fotbalului „de altă dată”, foşti colegi de-ai lui Iorgulescu, prieteni şi apropiaţi ai acestuia.

Preşedintele LPF a acceptat să răspundă la câteva întrebări şi pentru www.giurgiu-net.ro. În primul rând, am dorit să ştim de ce a făcut această petrecere de sărbători tocmai la Giurgiu.

„De ce la Giurgiu? Pentru că aici am început fotbalul şi am vrut să ne întâlnim cu foştii jucători ai acestui oraş. Unii dintre ei care au fost foarte mari, cum e Coman sau Buduru. Dar şi cu alţii care au jucat în Divizia A cât şi cu ceilalţi care au rămas aici şi au jucat la nivel de Divizia B,. Sportivi care au fost foarte talentaţi, dar n-au avut şansa să ajungă cu o echipă în A. Şi vreau să-mi văd foştii colegi pentru că viaţa a luat-o în sens invers, acum nu mai ştim dacă peste un an vom mai sta toţi la masă şi, în condiţiile astea, ne mai vedem măcar de Sărbători”, ne-a declarat Iorgulescu.

Gino Iorgulescu: „Sunt mari probleme la cluburi”

Apoi, întrebat cum a fost anul 2014 pentru fotbalul giurgiuvean şi ce aşteptări are de la 2015, preşedintele LPF a specificat: „Acum, dacă vorbim de fotbalul românesc, eu mă refer la echipa naţională care are o mare şansă să se califice la Campionatul European. Dacă vorbim de echipele de club, care n-au reuşit să ajungă în Primăvara Europeană, să zicem că e un semi-eşec, dar cu puţină şansă puteau să ajungă şi ele. În ceea ce priveşte campionatul intern, sunt probleme mari la cluburi. Nu mai sunt prea mulţi investitori, e o problemă generală de sport, nu numai de fotbal. Toate sporturile n-au finanţări şi trebuie să se facă ceva, la nivel naţional, pentru că sănătatea unui popor stă în sportul de masă şi chiar în sportul de performanţă, mai ales că acesta din lume este cel mai bun ambasador al ţării!”.DSC_0423

Şi pentru că petrecerea lui Gino pentru foştii săi colegi era în toi, la momentul în care am luat interviul, i-am mai cerut acestuia doar un scurt mesaj pentru giurgiuveni.

 „Sănătatea tuturor să fie la nivel optim iar din alte puncte de vedere, le doresc fericire, îndestulare şi, în acelaşi timp, să petreacă sărbătorile cu bine şi tot ce şi-au propus să realizeze în anul viitor!”, ne-a urat preşedintele Gino Iorgulescu.

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.