Au trecut peste toate greutăţile vieţii, prin respect, încredere, sprijin reciproc, iar dincolo de mulţumirile primite de la copiii şi nepoţii lor, astăzi au fost răsplătiţi şi de reprezentanţii autorităţilor locale, în cadru festiv.

Ca în fiecare an, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, Primăria municipiului Giurgiu organizează o acţiune de premiere a cuplurilor cu ani mulţi de căsnicie în spate.

Anul acesta, evenimentul a avut loc marţi, 16 decembrie, la Ateneul „Nicolae Bălănescu”, fiind răsplătite cu diplome, premii în bani şi flori, 30 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie.

„Doresc să vă felicit pentru cei 50 de ani de căsătorie. Anul trecut, am împlinit şi eu 25 de ani de căsătorie. Este un ţel pe care ni-l dorim cu toţii. Vă doresc să aveţi o viaţă frumoasă şi liniştită în continuare. Să vă dea Dumnezeu bucurie şi viaţă lungă, să vă trăiţi bătrâneţea frumos! Sărbători cu bine, Crăciun fericit, un an nou cu bucurie, sănătate şi sper să fiu şi eu printre cei care vă vor felicita la 75 de ani de căsnicie”, le-a spus vârstnicilor primarul Nicolae Barbu.

După premiere, cuplurile au asistat la un spectacol de muzică populară susţinut de artiştii Ansamblului Folcloric „Doina Dunării”.

 

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.