Este, iată, ranchiunos sau, cel puţin, neiertător! Şi nu pare a fi cea mai potrivită atitudine pentru un “liberal” care… accede la Putere, că altfel vorbim despre ceea ce acuză ei la alţii. Însă, aşa s-a dovedit, astăzi, co-preşedintele PNL Giurgiu, fostul PDL-ist Gheorghe Ştefan.

În timp ce purtătorul de cuvânt al formaţiunii amintite, Elsa Joantă, a precizat că Liviu Popazu, de fapt, nu a apucat să scrie demisia, ci a fost doar o intenţie, iar acum a decis să renunţe la intenţia respectivă, Gheorghe Ştefan a rămas pe poziţie. S-a întâmplat în conferinţă de presă, vineri, 5 decembrie.

“Nici n-am fost informat de intenţia lui de a-şi da demisia. Dar dacă vrea, din punctul meu de vedere, e binevenită!”, a zis Ştefan.

El a precizat şi că nu renunţă de ideea de a discuta în Biroul Politic Judeţean “atitudinea” lui Liviu Popazu faţă de el. Întrebat ce l-a supărat, totuşi, aşa de tare, Ştefan a spus că prim-vicepreşedintele de la municipiu a făcut un comentariu nepotrivit la adresa sa. A ţinut din nou să facă precizarea că el este co-preşedinte al PNL Giurgiu, dar şi vicepreşedinte al Biroului Politic Naţional al PNL, cu un „strop” de aroganţă şi în încercarea de a-i arăta, aşa, lui Popazu că el e mai mare în funcţie… Numai că, am adăuga noi, care e mai liberal?

De parcă ar conta. Sau poate va conta vreodată.

Vă reamintim că disputa între cei doi s-a iscat pe site-ul de ştiri opiniagiurgiu.ro, la secţiunea comentarii la un articol privind reformarea presei odată cu clasa politică, o „provocare” lansată de Liviu Popazu, într-o conferinţă de presă.

Cătălina Sfetcu

P.S. Elsa Joantă a precizat, vineri, 5 decembrie, în conferinţă de presă, că nicio clipă nu s-ar fi pus problema ca Liviu Popazu să renunţe la funcţia de viceprimar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.