Declaraţia îi aparţine preşedintelui organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, cel care a reamintit, vineri, 28 noiembrie, în conferinţă de presă, faptul că judeţul Giurgiu a obţinut, anul acesta, cele mai mari sume de la bugetul de stat, din ultimii 10 ani.

„Avem proiecte pentru apă-canal în aproape toate comunele giurgiuvene şi există finanţare pentru acestea. În 10 ani nu s-a făcut atât cât s-a reuşit în 2014”, a spus Niculae Bădălău.

Este ştiut faptul că succesul privind existenţa unor proiecte de apă-canal şi bani pentru finanţarea lor se datorează în primul rând echipei social-democrate giurgiuvene, dar şi atenţiei deosebite de care ne-am bucurat din partea Guvernului Ponta.

Pe de altă parte, senatorul Bădălău a amintit faptul că, până la sfârşitul anului, Executivul va reuşi să achite sumele către primării pentru plata restanţelor în cazul persoanelor cu handicap, dar şi banii pentru arierate.

„Sunt sprijinite primăriile cu probleme mari, cum a fost şi Izvoarele, ce risca să fie blocată. Tot în 2014, au fost plătite şi datoriile către profesorii care au câştigat în instanţă. Şi totuşi, Guvernul Ponta va încheia anul, fiscal vorbind, cu excedent bugetar”, a mai spus şeful PSD Giurgiu.

Niculae Bădălău a opinat şi că, anul viitor, dincolo de speculaţiile presei centrale, Guvernul Ponta va reuşi să ducă la îndeplinire toate promisiunile făcute către populaţie. De la majorarea pensiilor şi salariilor şi la faptul că impozitele şi taxele nu vor creşte.

C.S.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.