Ședința Comitetului Executiv Național a PSD de joi, 27 noiembrie, a fost ocazia în care senatorul giurgiuvean Niculae Bădălău, a luat atitudine față de mai mulți miniștri, spun cei de la stiripesurse.ro. 

Referindu-se la acest aspect, senatorul Niculae Bădălău declara, în conferința de presă de vineri, 28 noiembrie:

„Am avut, mai mult, o discuție vis-a-vis de municipiul și de județul Giurgiu. Și asta pentru că mă interesează în mod special Giurgiu, mai ales cele trei părți de dezvoltare: școli, sănătate și infrastructură. L-am auzit pe Iohannis spunând că Sibiul are șomaj zero, unii dintre colegii mei de partid spuneau și ei că în județele pe care le reprezintă (și aici mă refer la Brașov, Cluj, Timișoara) au, la rândul lor, șomaj aproape sau chiar zero. M-am referit, în intervenția mea, la faptul că sudul țării a fost viciat de repartizarea de fonduri, din acest motiv confruntându-ne și cu o depopulare masivă, în special a zonei urbane. Zonele respective au beneficiat de fonduri în infrastructură, fonduri care au venit și din taxele și impozitele plătite de locuitorii din sud. De aceea, vrem să îndreptăm fondurile de investiții și spre zonele cu probleme. Eu unul le-am cerut demisia miniștrilor respectivi, dacă nu sunt în stare să ne rezolve problemele!”, a precizat Niculae Bădălău.

De asemenea, senatorul social-democrat mai afirma că, la Ministerul Transporturilor, la această dată „zace” un proiect de dezvoltare  a Portului, proiect care trenează de mai bine de jumătate de an, din pricina unor divergențe cu Romsilva.

„De șase luni se joacă un ping-pong între cele două instituții: Ministerul Transporturilor și Romsilva. Cei de la Romsilva au pretenția să primească, în schimbul terenului respectiv, nici mai mult, nici mai puțin decât de cinci ori suprafața. Spun dumnealor că așa e legea! Dar, în fapt, este vorba despre o birocrație care nu ajută cu nimic! De aceea, poate, am fost puțin mai agresiv!”, a mai precizat Niculae Bădălău.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.