Caragiale e mai prezent ca oricând în politica românească, în general, și în cea giurgiuveană în special. Replicile scrise de el cu mai bine de un veac în urmă, au ieșit la iveală la ultima conferință de presă a liberalilor giurgiuveni. 

Celebrul „Taci, tu, că spun eu!” al coanei Măndica din opera lui Caragiale „Five o`clock” s-a transformat, la conferința cu pricina, în „Lasă-mă să spun ce am de spus, te rog frumos!”, afirmație aruncată pe un ton tăios, de către Gheorghe Ștefan, liderul democrat-liberalilor giurgiuveni, în momentul în care președintele CJ, Vasile Mustățea, încerca, ce-i drept, fără prea mari sorți de izbândă, să repete, la infinit, aceeași întrebare, devenită obsesie pentru el: „Cine dracu` mai e și Toma Petcu ăsta?”.

În aceste circumstanțe, întrebarea „cine cântă, de fapt, mai tare în noul PNL giurgiuvean?” își găsește răspuns fără prea mult efort: vechiul PD-L! Iar Vasile Mustățea ar trebui să aibă mai multă grijă, pentru că ceea se întrevede la orizont nu e tocmai de bine: urmează să fie și „călcat”, și cu funcția luată!

Oana CĂLIN

1 COMENTARIU

  1. ii reamintesc eu cine e toma petcu…este fostul subprefect domnule mustatea ,subprefectul sustinut de dvs.in perioada uselista.ati uitat…!!!!!!vaaaaai …nu mai aveti memorie……!!!!!!.probail din discutiile avute cu dumnealui inainte de alegeri ati fost de acord sa revina in aceasta functie avand in vedere relatiile conflictuale dintre CJ si Prefectura.sa stiti ca lumea nu e proasta domunle mustatea asa cum v-ati fi dorit dvs.,ati subestimat electoratul…..!!!!ia mai luati-va boceluta si mai stati si pe acasa ca poate aveti treaba….ah si daca n-aveti ,va faceti de treaba….asa ca pensionariii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.