Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au descoperit, în autoturismul unui român, 23 kg materiale pirotehnice pe care acesta a încercat să le introducă ilegal în ţară.

 S-a întâmplat duminică, 23 noiembrie, ora 14.25, când, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism marca Ford, cetăţeanul român Viorel A., în vârstă de 44 ani.

În urma controlului specific, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit în portbagajul autoturismului 23 kg de materiale pirotehnice, pentru care bărbatul nu deţinea documente legale. La cercetări persoana în cauză a declarat că a achiziţionat obiectele pirotehnice dintr-un bazar din Russe – Bulgaria contra sumei de 500 de leva şi intenţiona să le folosească cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Persoanei în cauză i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de operaţiuni cu materiale pirotehnice efectuate fără drept şi contrabandă calificată, iar bunurile în valoare de 1.000 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.