Proiectul transfrontalier româno-bulgar ”Îmbunătățirea accesibilității Euroregiunii Ruse – Giurgiu cu Coridorul 9 Pan – european de transport” continuă, prin construirea unui nou sens giratoriu la intersecția străzilor Vlad Țepeș, Sirenei și Petre Ghelmez, în zona complexului Sârguința.

De asemenea, potrivit reprezentanţilor Primăriei Giurgiu, sunt înlocuite pavelele și se continuă cu asfaltarea străzii Vlad Țepeș, prima porțiune cuprinsă între Piața Centrală și Sârguința fiind aproape finalizată.

„Se lucrează deja la înlocuirea bordurilor și ridicarea la nivel a capacelor de canalizare pe cea de-a doua porțiune, cuprinsă între Sârguința și Abator.  Apoi, se va trece la turnarea covorului asfaltic și consolidarea sensului giratoriu de la Abator. Până acum au fost reabilitate în întregime două tronsoane Șoseaua București și Bulevardul Nicolae Bălcescu, iar strada Vlad Țepeș este finalizată în proporție de 50 la sută, termenul de încheiere al proiectului fiind sfârșitul acestui an”, anunţă cei de la Primăriei, într-un articol postat pe site-ul instituţiei.

C.S.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.