DSC_0406Doar vremea rea mai poate stopa, pentru scurt timp, lucrările la cei 750 de metri ai șoselei care leagă DN 41 de Primăria comunei Prundu. Chiar și în aceste condiții vitrege, mai bine de 60% din lucrări sunt finalizate. 

DSC_0402-001„Lucrările se derulează cu fonduri europene, iar proiectul constă în lățirea și în turnarea unui strat de uzură. Primăria, din fonduri proprii, a reușit realizarea unor rigole carosabile betonate, moderne, dar și lățirea spațiului verde de pe marginea drumului, de la un metru, la 2,5 metri, și plantarea de trandafiri pe aceste zone. Este un proiect pe care îl gândim de multă vreme, de care sunt extrem de mândru și mulțumit”, declara primarul comunei, Cătălin Corbea.

Un alt proiect pregătit pentru demarare este cel al dispensarului din localitate, pentru ale cărui lucrări de modernizare procedura de licitație este aproape de final.

„Clădirea va fi renovată în totalitate, și vom efectua și lucrări de extindere a acesteia. De la jumătatea anului viitor, cel mai târziu, vom avea un dispensar modern, cu mai multe cabinete (vom avea trei astfel de cabinete, în prezent avem doar două), cu spații de așteptare la standardele unui dispensar european. Tot în cadrul lucrărilor de modernizare, ne-am propus și extinderea spațiului verde din jurul clădirii, spațiile verzi din comună fiind, de fapt, una dintre principalele preocupări ale mele”, a mai declarat primarul Cătălin Corbea.

Clădirea care adăpostește, în prezent, Dispensarul comunei Prundu, are o vechime apreciabilă, fiind construit în stil brâncovenesc, stil care se va păstra și după modernizarea clădirii.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.