Senatorul Niculae Bădălău, liderul organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, cea care a reuşit să obţină cel mai mare scor pentru Victor Ponta la cel de-al doilea tur de scrutin, a postat, în această dimineaţă, un mesaj, pe pagina sa de Facebook. Prin intermediul acestuia, a mulţumit atât echipei sale, tuturor giurgiuvenilor, dar şi-a exprimat şi speranţa că ceea a început în Giurgiu, respectiv dezvoltarea comunelor şi oraşelor, să continue. Iată întregul mesaj postat pe pagina personală de facebook a preşedintelui PSD Giurgiu.

„Alegerile s-au terminat si primul lucru pe care sunt dator sa-l fac este sa multumesc tuturor giurgiuvenilor care au avut incredere in noi, in Victor Ponta si i-au acordat votul. Respectul meu se indreapta si catre intreaga echipa de campanie care, la nivelul judetului, s-a mobilizat exemplar, dar si catre primarii care au inteles ca nici o alta guvernare nu le-a acordat atata sprijin si atentie cum a facut-o Victor Ponta.

Cu toate acestea, majoritatea a decis un alt rezultat decat acela dorit de noi. Asta inseamna democratia, asta inseamna viata politica. Avem obligatia sa respectam vointa majoritatii, dar si obligatia de a nu dezamagi peste 60% din populatia acestui judet care si l-ar fi dorit presedinte pe Victor Ponta. Fiecare schimbare politica aduce cu sine si speranta multor lucruri bune pentru viata oamenilor. In judetul nostru acest lucru a inceput sa se realizeze prin fondurile alocate de Guvern pentru proiecte de dezvoltare comunitara.

Vom continua aceste demersuri pentru ca judetul Giurgiu are mare nevoie de sprijin si nici nu vreau sa ma gandesc la situatia ca cineva ar putea sa le zadarniceasca numai pentru faptul ca are impresia ca a ajuns la putere. L-am dorit pe Victor Ponta presedinte, am luptat cu toata forta noastra pentru asta, dar respectam vointa majoritatii.

Sper ca noul presedinte si toti cei care sunt in spatele lui sa faca acelasi lucru cu cei care nu l-au votat si sa le respecte optiunea care l-a adus pe Victor Ponta in fruntea Guvernului. Romanii au ales. Felicitari Klaus Iohannis, felicitari Victor Ponta! Sper, pentru poporul roman, pentru mine, pentru familia mea si pentru toti care au ales sa traiasca aici, ca ceea ce va urma de-acum inainte sa fie ceva bun, constructiv, care sa faca din Romania o tara in care toti romanii sa doreasca sa traiasca!”.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.