În cadrul conferinţei de presă de joi, 13 noiembrie, preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, şi-a exprimat opinia şi cu privire la „teama” candidatului ACL la Preşedinţie, Klaus Iohannis, de a participa la dezbaterile televizate la care a fost invitat de candidatul PSD, Victor Ponta.

Niculae Bădălău a spus că lui Iohannis i-ar fi frică pentru că nu poate răspunde la tema retrocedărilor făcute de el în Sibiu.

„Şi-a dat Bisericii Evanghelice şi Forumului Democrat ale sale jumătate din oraş. Au existat 1976 de cereri de retrocedări. Majoritatea, nesoluţionate. În schimb, au fost retrocedate clădiri către Biserica Evanghelică şi Forumul Democrat, condus chiar de Iohannis”, a spus Bădălău.

Este vorba despre 164 de cereri, iar printre clădirile retrocedate se numără Muzeul Naţional Brukenthal, liceul cu aceeaşi denumire, Palatul Copiilor, Spitalul de Pneumoftiziologie sau Căminul de Bătrâni din strada George Coşbuc şi chiar şi Clubul Sportiv Şcolar Şoimii Sibiului.

„Azi, toate instituţiile publice din aceste locaţii plătesc chirie, din banii românilor, către biserica lui Iohannis şi către Forumul lui. Asta spune, de fapt, cât de necinstit este acest Klaus Iohannis care a fugit toată campania de Victor Ponta şi de presă, pentru a nu da socoteală pentru ce a făcut”, a mai spus Niculae Bădălău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.