Am asistat, aseară, la o dezbatere a celor doi candidați la scaunul de la Cotroceni: Victor Ponta, pe de o parte, și Klaus Iohannis, de cealaltă. De la o poștă s-a văzut diferența dintre cei doi, aroganță din partea lui Iohannis, teme făcute din partea lui Victor Ponta.

Cu greu, candidatul ACL a reușit să facă față situației. A venit așa cum îl știa toată lumea: cu temele nefăcute. A demonstrat că, într-o confruntare neregizată, în care discuțiile nu evoluează după un scenariu bine stabilit înainte, nu este în stare să facă față. A acuzat, prin intermediul staff-ului, că social-democratul Victor Ponta ar fi venit cu „o mulțime de hârtii”. Da, e adevărat, a venit cu „temele bine făcute”, iar  Iohannis s-a bazat doar pe „România lucrului bine făcut”, slogan pe care l-a înșirat aproape tot timpul, atunci când nu a jignit și nu s-a comportat arogant.

Fiecare adresare a lui Iohannis, tonul și modalitatea de apelare, l-au scos la iveală, de fapt, pe Traian Băsescu. Iar Iohannis este, de fapt, o poleială, iar la interior este Traian Băsescu.

O.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.