Cele două ambulanțe repartizate Serviciului de Ambulanță al Județului Giurgiu au ajuns în stația centrală din municipiu în cursul zilei de luni, 10 noiembrie, și sunt gata de a intra „în pâine” de mâine, 12 noiembrie, imediat ce se termină cu actele și cu procedura de înmatriculare, a precizat Gabriela Lupu, managerul SAJ Giurgiu. 

DSC_0340Ambulanțele sunt de tip „B”, și vor fi repartizate una către stația centrală din municipiu, iar cea de-a doua la substația de la Bolintin Vale, unde este nevoie de încă o mașină, ținându-se cont că substația de la Bolintin deservește și un sector al Autostrăzii A1.  Cele două autospeciale au fost repartizate, alături de alte 49 care au pornit spre alte servicii din țară, într-un cadru festiv, sâmbătă, 8 noiembrie, la Cluj-Napoca, în prezența șefului Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Raed Arafat.

Totodată, neoficial, se pare că încă două ambulanțe, din care una 4×4, vor fi repartizate județului nostru până la finele acestui an.

„La acest moment, discutăm de „efectiv complet” în ceea ce privește parcul auto al SAJ, odată cu remedierea problemelor la ambulanța de tip „C” care a fost implicată într-un eveniment rutier”, a mai precizat managerul Serviciului de Ambulanță Giurgiu.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.