Din nou, comuna Prundu se află pe primul loc în colegiul doi în ceea ce privește numărul de voturi în favoarea PSD. La fel s-a întâmplat și la alegerile europarlamentare din această primăvară, când locuitorii din comună au votat, într-un număr covârșitor, candidații social-democrați pentru Parlamentul European.

Recent, într-o conferință de presă susținută la sediul partidului său, liderul PMP Giurgiu, Marin Anton, declara că, spre „nedragul” primarului comunei Prundu, Cătălin Corbea, va vota, în turul doi al alegerilor prezidențiale, candidatul social-democrat Victor Ponta.

Referindu-se la aceste afirmații, primarul Cătălin Corbea a declarat, pentru giurgiu-net.ro:

„Marin Anton este extrem de supărat pe mine. Are mai multe motive, dar pentru rezultatele politice proaste (și la aceste alegeri, și la cele europarlamentare, abia a obținut puțin peste 5,5%) nu trebuie să fie supărat pe nimeni. Electoratul din comuna Prundu a votat, tot timpul, cu discernământ, iar în timp s-a dovedit că ceea ce au votat prundenii, au votat bine, atât pentru ei, cât și pentru localitatea Prundu.

În ceea ce privește relația mea actuală cu Marin Anton, acesta nu mai este, în momentul de față, nici în grupul meu de prieteni, nici în cel de dușmani. Cu cât drumurile noastre se vor intersecta mai rar de acum înainte, cu atât mai bine pentru amândoi!”, a spus Cătălin Corbea.

De asemenea, primarul comunei Prundu a ținut să mulțumească locuitorilor din comuna Prundu, pentru votul acordat în 2 noiembrie.

„Le mulțumesc prundenilor pentru că au votat în proporție covârșitoare – peste 82% – candidatul Victor Ponta, și de asemenea le adresez rugămintea ca, din nou, pe data de 16 noiembrie, să iasă la vot, și să voteze ceea ce cred dumnealor că este bun pentru ei, pentru noi toți, pentru localitatea noastră!”, a mai spus primarul Cătălin Corbea.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.