Conferință de presă la ACL…lume plictisită, politicienii din fața noastră îndrugă verzi și uscate, doar-doar și-or mai „spăla” din păcatele pierderii alegerilor la un scor care l-ar face să roșească – de rușine – și pe ultimul de „dreapta”. Presă la fel de indiferentă, sătulă, la un moment dat, de aceleași și-aceleași replici, toate concentrate pe sistemul „ba pe-a mă-tii!”

Și, în timp ce conducerea ACL Giurgiu (parte a ei) îl făcea cu ou și cu oțet pe candidatul Victor Ponta, aceeași conducere își lăuda pretendentul, pe Klaus Iohannis. Doar că, o frază, a venit ca un duș rece peste cei prezenți, cărora li s-a captat, imediat, atenția: „ În spatele lui Ponta stau toți baronii, toți pușcăriabilii!”

Măi să fie…Și în spatele lui Iohannis, oare cine stă? Nimeni alții decât cei care au adus numai „servicii” (și nu populației, ci propriilor interese)! Stă vreun liberal autentic? NU! În toate fotografiile și în toate filmările, în ceafa lui Iohannis suflă Blaga, Anastase, Videanu, Mihai Răzvan Ungureanu și alții asemenea.

Dacă cei care-l sprijină pe Victor Ponta sunt „certați cu legea”, atunci mă întreb, ca orice om simplu și onest din țara asta: oamenii din spatele lui Klaus Iohannis, apropiați și ei, ca și candidatul ACL, ai președintelui – încă – în funcție, și asupra căruia (și cărora) planează deja bănuiala că nu ar fi tocmai „curați”, cum se numesc?

O.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.