15 din cei 20 de consilieri s-au reunit, joi, 6 noiembrie, în şedinţă extraordinară, având pe ordinea de zi un sigur punct.

Este vorba, aşadar, despre acordarea unor sprijine financiare asociaţiilor de proprietari privind igienizarea subsolurilor. Întrebat de ce acest proiect nu a fost pus pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a lunii trecute, primarul Nicolae Barbu a explicat că a fost nevoie de o reverificare a documentelor.

„Joia trecută, nu erau finalizate toate documentele şi au apărut şi unele greşeli privind calculul sumelor acordate. Am scos punctul de pe ordinea de zi, iar comisia împuternicită să facă acest lucru a reverificat toate documentele şi lucrările efectuate”, a spus Nicolae Barbu.

Potrivit site-ului Primăriei Giurgiu, 19 asociaţii de proprietari care au încheiat contracte cu firme de salubrizare şi au finalizat lucrările de igienizare au primit banii necesari achitării cheltuielilor. Cuantumul total al sprijinelor financiare acordate de municipalitate din bugetul propriu asociaţiilor de proprietari este 114.140, 85 lei.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.