Potrivit numărătorii paralele, atât a PSD cât şi a ACL Giurgiu, candidatul social-democrat la Preşedinţia ţării, Victor Ponta, a obţinut, în primul tur, la Giurgiu, peste 60% din sufragii. Chiar peste 61%, potrivit social-democraţilor giurgiuveni. Acest lucru face ca organizaţia judeţeană a PSD Giurgiu să ocupe locul I pe ţară între celelalte filiale.

Luni, 3 noiembrie, pe pagina sa de facebook, liderul PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a postat un mesaj de mulţumire, atât pentru echipa sa, cât mai ales pentru cetăţenii judeţului Giurgiu.

„Primul tur al alegerilor prezidenţiale a fost un adevărat tur de forţă pentru membrii şi simpatizanţii PSD Giurgiu.
Vreau să mulţumesc echipei de campanie şi colegilor mei care s-au implicat cu devotament şi răspundere în susţinerea candidaturii lui Victor Ponta. De asemenea, mulţumesc cetăţenilor care au avut încredere în mesajul nostru şi care, prin votul acordat, au situat judeţul Giurgiu pe primul loc în ţară.
În numele premierului Victor Ponta vă mulţumesc şi vă rog ca, pe 16 noiembrie, să fim din nou împreună, să dăm un vot pentru unitatea ţării, pentru ca judeţul Giurgiu să devină locul prosper în care copiii noştri să-şi poată construi viitorul.
Vă mulţumesc, iar pe 16 noiembrie votăm iarăşi VICTOR PONTA!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.