DSC_0324Florian Velicu, prezent – încă nu se știe în ce calitate – la ședința de consiliu local de joi, 30 octombrie, nu s-a putut abține de la vechile metehne.

Mai întâi, s-a așezat la masa consilierilor, considerându-se, probabil, încă a fi coleg cu aceștia. Mai apoi, la mai multe proiecte de pe ordinea de zi, nu a ezitat să ridice mâna, la vot; ba pentru, ba împotrivă, ba s-a abținut. Acesta și-a reamintit cum era pe vremea când vota „pentru binele municipalității”, sau o fi vrut să se „antreneze”, în ideea că, poate, cine știe, vreodată ar putea reveni pe scaunul de consilier.

DSC_0341Mai în glumă, mai în serios, secretarul Primăriei, Petre Roșu, a afirmat, în debutul ședinței de consiliu: „Ședința de azi este statutară, sunt prezenți 21 de consilieri din…20!”. Bineînțeles, cel de-al 21-lea era Florian Velicu, fost PP-DD-ist, revenit în sânul partidului și care, acum, își revendică scaunul de ales local.

DSC_0329Culmea este că primul care și-a anunțat revenirea în partid și faptul că ar putea să se întoarcă chiar și în consiliul local a fost Marius Stanciu, exclus și el, în această vară, ca și Florian Velicu. Doar că cel dintâi nu a participat, de la data la care a făcut anunțul (13 octombrie 2014) la vreo ședință, așteptând, cel mai probabil, să vadă cum se va rezolva situația în Consiliul Local. Situație care, acum, este foarte încurcată: odată cu OG 55,  prin înscrierea mai multor reprezentanți ai lor din CL, în PSD, sau prin anunțul că vor rămâne independenți, PPDD a pierdut locurile pe care le avea în legislativul municipal. 

Preluare www.giurgiu-acum.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.