Un material ieșit din tiparele obișnuite atrage atenția asupra unor aspecte ce au trecut neobservate până acum. Este vorba despre o explicare a gesturilor lui Klaus Iohannis, explicații oferite de site-ul NewsBuzău. 

Iohannis_mason (1)„Încă din prima zi a campaniei prezidențiale, toate orașele și satele din țară au fost împânzite de bannerele ACL cu imaginile lui Klaus Werner Iohannis, făcând diferite semne masonice. Aparent, fotografii par să-l surprindă pe prezidențiabil făcând un gest în plină mișcare, dar practic, acest gest este îndelung gândit și exersat. Astfel, Iohannis este surprins într-o fotografie ținând degetele de la mâna dreaptă cu cele trei degete unite, înderptate în jos. Simbolistica masonică spune despre acest gest că este un simbol al „treimii inversate” sau a piramidei cu vârful în jos – simbol arhicunoscut al satanismului. Despre faptul că așa se face sfânta cruce ortodoxă  trebuie să spunem că Iohannis este neoprotestant (evanghelic lutheran, după confesiunea augustană) și nici vorbă să facă acest gest. De altfel, Iohannis a luat lecții de oratorie de la prietenul său, Gheorghe Falcă, cunoscut ca un apropiat al cultului penticostal.

iohannis_francmasonÎn alt banner, Iohannis este prezentat ca un „izbăvitor” așteptat de mult…vezi brațele deschise larg, aura din jurul corpului și îmbrăcămintea predominant albă – imagine care nu este nici mai mult nici mai puțin decât o blasfemie din punct de vedere creștin-ortodox. Așadar, bannerele cu Iohannis nu sunt făcute întâmplător ci vor să transmită un mesaj, în primul rând inițiaților din lojile masonice naționale, și asta trebuie să dea de gândit serios alegătorilor”, mai scriu cei de la NewsBuzău.

Preluare www.newsbuzau.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.