Klaus Iohannis și Traian Băsescu au o strategie comună pentru alegerile prezidențiale și se sprijină reciproc. Zvonurile privind decizia lui Iohannis de a-l numi prim-ministru pe Traian Băsescu după terminarea mandatului par să se adeverească odată cu dispariția mitului neamțului serios.

„Din gura domnului Iohannis auzim în fiecare zi aceleași vorbe spuse de Traian Băsescu cu o zi înainte. Mai mult, echipa de la PDL a lui Traian Băsescu, cea care a tăiat pensiile și salariile și a furat sub protecția „dirigintelui” de la Cotroceni, se află acum în jurul lui Iohannis. Micile înțepături dintre candidatul ACL și Traian Băsescu au doar rolul de a ascunde această relație, astfel încât românii să nu vadă că Iohannis este de fapt controlat de Traian Băsescu”, a declarat Dan Șova.
Românii se vor prezenta la urne pe 2 și 16 noiembrie și vor vota o despărțire pentru totdeauna de modul de a face politică al lui Traian Băsescu, un personaj care iese urât din istorie și care vrea, la final de mandat, să distrugă toată țara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.