Șase din cei zece consilieri locali ai PP-DD au trecut la PSD. Aflând de „mișcarea” pe care o plănuiau cei șase, conducerea județeană a partidului a demarat o acțiune „în forță”: a înștiințat Biroul Politic Național de intenția consilierilor, iar răspunsul nu a întârziat să apară: excludere din rândul partidului!

„La momentul la care s-a aflat că acești consilieri își vor depune adeziunile la PSD, adică ieri (n.r. luni, 13 octombrie) am primit la sediul Primăriei Giurgiu o hârtie antedatată, prin care eram înștiințați de faptul că începând cu data de 8 octombrie cei șase nu mai sunt membri ai PP-DD, fiind excluși din partid. Ridicolul situației constă însă în faptul că această adresă a venit în plin proces de producere a efectelor OG 55, prin care, de la intrarea sa în vigoare, fiecare ales local, indiferent că era primar, președinte de consiliu județean, consilier local sau județean, era declarat independent, urmând să își exprime, ulterior, opțiunea”, a declarat primarul municipiului, Nicolae Barbu, în conferința de presă a PSD de marți, 14 octombrie.

La rândul său, unul dintre „împricinați”, viceprimarul Alexandru Vladu, afirma, în cadrul aceleiași conferințe de presă:

„Adresa trimisă de conducerea de la București nu este decât un act de încercare de a ne face să ne răzgândim, lucru care nu se va întâmpla”.

O.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.