Reprezentanţii Primăriei Giurgiu au publicat marţi, 7 octombrie, pe site-ul instituţiei un comunicat de presă privind lucrările de investiţii în infrastructura rutieră şi nu numai, executate în prezent în urbea noastră.

„Primăria Municipiului Giurgiu continuă și în luna octombrie lucrările de asfaltare și reparații, atât ale părții carosabile cât și ale trotuarelor, în mai multe zone ale orașului. Materialele folosite în realizarea acestor lucrări provin din înlocuirea bordurilor și a pavelelor din zona centrală a orașului, care se află în plin proces de modernizare a infrastructurii.
Astfel, reparații carosabil și trotuare cu dale behaton refolosibile vor fi executate de S.C. ADPP S.A pe următoarele străzi: zona Negru Vodă (Ulița Negru Vodă, Fundătura Acetilenei, Intrarea Lalelelor și Speranței), zona Pictor Grigorescu (Fundătura Lacului, Oncești și Câlniței), zona Șoseaua Alexandriei (Aleea Primăverii, Toamnei, Intrarea Rălești), zona Șoseaua Sloboziei (Ulița Luminișului), zona 23 August (Fundătura 23 August), zona Pictor Andreescu (Fundătura Pescăruș) și zona Strada Rozelor (Fundătura Bujorului și Ulița Castanului).

Se continuă lucrările de asfaltare și refacere trotuare pe Șoseaua București (tronson Primărie – bloc ROMARTA) și strada Vlad Țepeș, lucrări care fac obiectul proiectului transfrontalier ”Îmbunătățirea accesibilității Euroregiunii Ruse – Giurgiu cu Coridorul 9 Pan – european de transport”, executate de S.C. HIDRO OLT S.A. în valoare de 4. 172. 800 lei.

De asemenea, se desfășoară lucrări de asfaltare pe străzile Nicolae Titulescu, (tronson Tudor Vianu – Bulevardul 1907), Soarelui, Zefirului, Smârdei și Păcii (tronson str. Sirenei – cimitirul Smârda). Lucrările pe aceste străzi fac obiectul contractului atribuit S.C. EXPRESCONSTRUCT TYS S.R.L. prin achiziție publică, în valoare de 1. 994. 900 lei.

Alte lucrări în desfășurare sunt extinderi ale rețelei de apă potabilă și canalizare menajeră executate de S.C. Apa Service S.A. pe următoarele străzi: Păltiniș,  Oncești, Frasinului, Doicești, Prelungirea Miron Costin, ulițele Alexandriei, Lainici și Câlniștei, fundăturile Luminișului și Viespilor și intrările Bucegi și Lacului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.