beniȘedința „cu cântec” de marți, de la Consiliul Județean, încă mai produce efecte. Dacă la distanță de două zile, Vasile Mustățea plângea, cu lacrimi de crocodil, situația în care se află bolnavii de HIV – SIDA, cei cu TBC sau persoanele cu dizabilități din județ, a venit rândul lui Dumitru Beianu să facă același lucru la conferința de presă a liberalilor giurgiuveni. 

O soluție pentru remedierea situației ar fi putut fi convocarea, fie de către președintele CJ, fie de către o treime a consilierilor, a unei ședințe extraordinare, în cadrul căreia să fie analizate proiectele cu pricina și, eventual, să fie și aprobate, știut fiind că motivul „trântirii”, invocat de majoritatea din consiliu, a fost legat de neregulile constatate în formularea și în materialele însoțitoare ale proiectelor.

„Nu cred că ar fi o soluție convocarea unei ședințe extraordinare. Răul a fost deja făcut, din păcate. Nu cred că vom avea parte de o ședință extraordinară în care să se mai dezbată aceste proiecte, în condițiile în care erau proiecte care vizau cheltuieli ce trebuiau demarate deja”, a spus administratorul public al județului.

Cu toate acestea, mai mulți consilieri județeni ai Partidului Social Democrat au spus că iau în calcul strângerea de semnături pentru convocarea unei ședințe extraordinare, la rândul său și Toma Petcu, președintele PLR Giurgiu, dând de înțeles că și consilierii PLR vor fi de acord cu o asemenea convocare:

„Şedinţele extraordinare pot fi convocate şi de o treime dintre consilieri. Gata, s-a plâns destul, şi-a făcut numărul! Dacă Mustăţea nu-şi doreşte să ajute aceste persoane şi vrea în continuare să speculeze politic şi se va încăpăţâna, vom găsi numărul suficient de consilieri să convocăm şedinţa şi subiectul va fi închis”, a mai spus liderul PLR Giurgiu, Toma Petcu.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.