anton musO bună bucată de vreme, Marin Anton și Vasile Mustățea au defilat, umăr la umăr, în campania electorală pentru parlamentare. Amândoi, sub același drapel, săgeata liberală. Numai că, odată cu formarea noului partiduleț al lui Traian Băsescu, Partidul Mișcarea Populară, Anton a „uitat” de sentimentele sale liberale și…țup în noua formațiune politică. „Am urmat-o pe Elena Udrea”, spunea atunci Anton, pentru a-și explica gestul; cu toate că se șoptea că, de fapt, el ar fi țintit scaunul de președinte al partidului, scaun care nu i-a intrat „în posesie”. Așa că…„rămâi cu bine, partid iubit, că eu mă duc la altul!”, ar fi fredonat, la plecare, Marin Anton.

Dacă au fost umăr la umăr, asta nu l-a împiedicat pe actualul lider al pemepiștilor giurgiuveni să îl atace pe Mustățea într-o conferință de presă, și să îl facă „praf”, referindu-se la nou-formata majoritate din Consiliul Județean!

„Vasile Mustățea își culege roadele muncii de doi ani la Consiliul Județean. Adică…nimic! A sădit nimic, culege nimic acum! În 2012, a avut patru parlamentari și 32 de primari. Acum, nu mai are decât un parlamentar – nu se știe pentru cât timp – și primari…cred că se apropie vertiginos de zero!!Dacă și primarul de la Adunații Copăceni a plecat…Mustățea nu a înțeles că principala calitate a unui șef de partid este să coaguleze echipa în jurul lui, nu să o risipească. Dar, ce să zic, despre morți, numai de bine, în rest! Iar Vasile Mustățea este mort din punct de vedere politic!”, a încheiat Marin Anton.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.