udrea1-800x531Vrea să fie președinte al României, prima femeie în fruntea statului din istorie! Se afișează – că doar e precampanie electorală – printre gospodine, pozând în femeia perfectă, care îmbină excelent cratița cu politica. 

A tricotat, a spălat cu mopul, în direct la televiziuni. Pozând, din nou, în gospodina perfectă. Face băi de mulțime, după modelul lansat de „profesorul” ei în ale politicii, Traian Băsescu. Până acum, inclusiv prin declarațiile sale, se dovedește un ager urmaș al președintelui în funcție. Nu a ratat, până acum, nicio ocazie de a se afișa printre oamenii de la țară. Doar că pantofii și gențile de multe mii de euro nu se asortează cu praful de pe ulițele satelor.

Numai că, mai nou, a apărut adevărata față a „prezidențiabilei” Elena Udrea. O publicație on-line o prezintă pe Udrea în mijlocul „iepurașilor” de la Playboy. E drept, destul de greu de deosebit candidatul PMP printre celelalte fete îmbrăcate sumar.

Experiențele pretendentei la titlul de „președinte”, în materie de pozat pentru reviste pentru adulți, nu au debutat cu petrecerea de marțea trecută (16 septembrie), din Centrul Vechi. Apariția sa, în 2012, într-un pictorial destul de incendiar în revista TABU (acolo unde a vrut să readucă la viață mai multe femei puternice ale istoriei –  Cleopatra, Eva Peron, Jackie Kennedy, Margaret Thatcher, Madonna), a scos, de fapt, la iveală, adevărata sa vocație: de fotomodel, de fetiță răsfățată, cu bani mulți, căreia nu i se refuză niciun moft. Încă de atunci, după cum reiese din interviul acordat revistei, Elena Udrea se visa, dacă nu președinte al României, măcar prim-ministru.

Dar încununarea carierei sale foto s-a produs la evenimentul despre care am amintit, și despre care Elena Udrea nu a suflat o vorbă pe Facebook, așa cum procedează în cadrul celorlalte evenimente la care ia parte.

Oana CĂLIN

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.