Previzibile reacţiile simpatizanţilor ACL cu privire la evenimentul de ieri de lansare a candidaturii lui Victor Ponta la Preşedinţia României. Previzibile şi menite să-i facă pe alţii să le bată obrazul.

Pentru că mulţi dintre ei(liberali, normal) erau, acum aproape doi ani tot pe Arena Naţională, mândri că fac parte din cei peste 60.000 de oameni prezenţi acolo ca să susţină candidaţii USL la parlamentare.usl 2

Am fost şi atunci şi le reamintesc celor care compară ce s-a petrecut sâmbătă, 20 septembrie 2014, în Capitală, cu o manifestare „comunistă”, faptul că se băteau cu pumnul în piept pentru că reuşiseră, în octombrie 2012, să umple rândurile destinate lor. Cu oameni aduşi din toate judeţele.

Inclusiv cei din conducerea PNL Giurgiu „zburdau” încântaţi că le-au ieşit scaunele la număr, că, şi prin contribuţia lor, s-a umplut până la refuz Arena Naţională.

Încântaţi pentru că se striga ce trebuie, că erau baloane şi steaguri şi bannere şi urale, că au reuşit să facă o demonstraţie de forţă, astfel încât PDL-ul să înghită în sec, văzând ce putere se conturase.usl-11

Am găsit în România Liberă, o ştire permanent updatată despre evenimentul de atunci, redau doar câteva fragmente:

„După estimările organizatorilor, cu puţin timp înainte de începerea evenimentului, pe Arena Naţională se aflau peste 60.000 de participanţi”.

„Participanţii la miting agită steaguri şi scandează lozinci de susţinere a USL”.

„Crin Antonescu le-a declarat simpatizanţilor USL că Europa este alături de ei, prin intermediul socialiştilor şi liberalilor europeni, şi că la Palatul Parlamentului, unde se desfăşoară Congresul PPE, are loc „ceremonia de despărţire de Traian Băsescu şi PD”

http://www.romanialibera.ro/politica/institutii/foto–miting-usl-pe-national-arena—ponta-si-antonescu-isi-lanseaza-candidatii-la-parlamentare–citeste-mesajul-lui-victor-ponta-pentru-membrii-usl-si-ce-spune-crin-antonescu-despre-traian-basescu-280927

Dacă ţineţi cu tot dinadinsul să vă legaţi de lansarea oficială a candidaturii lui Victor Ponta, comparaţia relatată mai sus este cea mai nepotrivită, pe cuvânt, pentru că vă daţi cu stângu’n dreptu’.

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.