Întâlnirea membrilor organizației județene a Partidului Conservator cu invitații din conducerea centrală de joi, 18 septembrie, a fost catalogată, de cei prezenți, ca fiind un succes.

10706616_10203109542923727_117516638_nSala mare a Ateneului „Nicolae Bălănescu” a fost umplută de către membrii PC, care și-au manifestat, deschis, susținerea pentru candidatul social-democrat la alegerile prezidențiale, Victor Ponta.

„Suntem o echipă de oameni serioși, care niciodată nu am promis mai mult decât am putut face. Alături de partenerii noștri de alianță, Partidul Social Democrat și UNPR, am muncit cot la cot, și rezultatele la alegerile europarlamentare au fost pe măsură. Același lucru îl vom face și acum, în campania pentru alegerile prezidențiale. Trebuie să înțelegem un lucru: avem nevoie de o adevărată colaborare între instituții, și aici mă refer, în special, la Președinție și Guvern. Am demonstrat, până acum, că am făcut politica bunului simț, în special în actuala situație, când politicienii sunt disprețuiți de populație”, a afirmat președintele conservatorilor giurgiuveni, Constantin Basangiac.

Cum pot aduce, totuși, conservatorii, un număr mare de voturi? Răspunsul a fost dat de Constantin Basangiac: „Dacă fiecare dintre dumneavoastră, membrii partidului, reprezentanți în secțiile de votare, coordonatori de zone, va vota, împreună cu familia, vom face un pas decisiv pentru obținerea victoriei în alegerile din 2 noiembrie. Avem nevoie de această schimbare!”, a mai precizat liderul conservatorilor giurgiuveni.

Numărul mare de reprezentanți (circa patru sute de membri au participat la întâlnirea de la Ateneu) a demonstrat că Partidul Conservator poate face diferența în favoarea lui Victor Ponta, candidatul stângii la alegerile prezidențiale din noiembrie.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.