Într-o recentă emisiune televizată, un reputat profesor giurgiuvean a declarat că, la evenimentul de sâmbătă, 13 septembrie, de la Colegiul Naţional „Ion Majorescu”, organizatorii – conducerii şcolii şi Primăria Giurgiu- nu i-ar fi invitat pe şefii din Consiliul Judeţean Giurgiu(pe cei liberali, adică) sau pe prefect.

Profesorul respectiv ori şi-a dat cu presupusul, văzând lipsa acestora, ori a fost dezinformat tocmai de către cei cărora le-a plâns de milă.

Reprezentanţii Primăriei Giurgiu au transmis marţi, 16 septembrie, precizări pe acest subiect, cu dovada aferentă privind faptul că nu este deloc aşa.poza bunaaa

„Având în vedere că au existat declaraţii în spaţiul public cu privire la evenimentul din 13 septembrie de la Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”, respectiv la trimiterea de invitaţii către anumite instituţii publice (Consiliul Judeţean, Prefectura), Primăria Municipiului Giurgiu vine cu precizarea că astfel de invitaţii scrise au fost transmise prin email, prin intermediul Compartimentului Mass-Media. Mai mult, la eveniment a fost prezent reprezentantul CJ Giurgiu, vicepreşedintele Cristian Marciu, în timp ce dna prefect Nina Carmen Crişu a lipsit, nefiind în ţară. În plus, mai dorim să menţionam că angajaţii Primăriei Giurgiu, pe lângă mailurile transmise, au lansat şi invitaţii telefonice, iar primarul Nicolae Barbu a făcut publică invitaţia, acţiunea fiind de tipul „Porţi Deschise”, atât în şedinţa extraordinară a Consiliului Local, cât şi în conferinţă de presă”, se arată în informarea venită de la Primărie.

Aşadar, nu participi, de ciudă, probabil, sau din diverse alte motive, deci las-o aşa! Dar să lansezi ideea că nu ai fost invitat, ca să justifici absenţa de la unul dintre cele mai importante momente pentru învăţământul giurgiuvean, cum se numeşte?

C.S.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.