20140916_102804Prima reprezentaţie va avea loc marţi, 16 septembrie, de la ora 19.30, la Cafeneaua Artiştilor, şi este vorba despre o piesă tip „stand-up comedy”.

„Echivoc”- după Dumitru Solomon, este titlul piesei, iar, în aceeaşi zi, în conferinţă de presă, directorul Teatrului „Tudor Vianu”, Mircea M. Ionescu, a anunţat că va fi spectacol „atipic ce sigur va prinde în rândul publicului tânăr”.

În regia Amaliei Olaru, spectacolul îi reuneşte pe actorii Giulia Ionescu, Raluca Botez(actriţa Teatrului Excelsior) şi Cristian Gheorghe.

Apoi, vineri, 19 septembrie, sala mare a teatrului va găzdui, de la ora 19.00, o premieră mondială, „Şcoala de proşti”, scrisă de Mircea M. Ionescu şi regizată de Vlad Stănescu. Este o comedie acidă la care sunt aşteptaţi deopotrivă elevi, părinţi, dascăli, dar şi politicieni, a anunţat managerul Teatrului „Tudor Vianu”, în cadrul aceleiaşi întâlniri cu presa locală.20140916_103833

La conferinţă a participat şi actriţa Maria Teslaru, cea care joacă rolul unui dascăl aflat în conflict cu întregul sistem de învăţământ.

„Nu este dificil personajul, joc rolul unei profesoare a altor vremuri, care se află într-un permanent conflict privind inaccesibilitatea tineretului. Ea nu concepe să se schimbe şi încearcă să tragă după ea pe tineri, să-i aducă pe o linie morală şi de mare disciplină”, a spus actriţa.Maria-Teslaru

(sursa foto: radarmedia.ro)

Rolul unuia dintre părinţii cu care dascălul are, de asemenea, un conflict este jucat de renumitul Alexandru Georgescu. Din distribuţie fac parte şi Alexandru Mike Gheorghiu, Mihai Rîpan şi Gabriela Munteanu.

Preţul unui bilet la piesa „Şcoala de proşti” este de 15 lei.

Pentru premiera din această seară, „Echivoc”, preţul unui bilet este de 12 lei, iar dacă doriţi să le vedeţi pe amândouă, conducerea Teatrului „Tudor Vianu” a pregătit un pachet promoţional, astfel încât, veţi plăti pentru ambele spectacole doar 25 de lei.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.