AntonOrdonanța 55 își produce, tot mai vizibil, efectele. După ce au stat încorsetați de lege să nu poată susține – fățiș – o anumită formațiune politică, această ordonanță vine și dă gura de oxigen atât de necesară aleșilor locali.

Dacă la unele formațiuni politice aleșii locali vin în valuri, și mulțumită sprijinului – necondiționat – pe care l-au primit, alți lideri de organizații stau și privesc lung ușile pe care nu mai intră nimeni. Și asta deși și-ar dori să își îngroașe numărul de membri.

Un astfel de exemplu este Marin Anton, cel care aștepta un val de emigranți – probabil doar în visele lui – de oameni politici, de aleși locali, care să dea buzna în ograda PMP-ului. Sperând că „amintirea” unor așa-zise proiecte, despre care susține că ar fi fost promovate și executate de el, Marin Anton, și de Elena Udrea, va trezi oarece nostalgii în inimile celor care, acum doi ani, au plecat de sub conducerea lui dezastruoasă, președintele  PMP Giurgiu încă mai speră la sosirea „fiilor” rătăcitori.

Doar că, în plină conferință de presă, pe Marin Anton îl lovește sinceritatea. La PMP, de la intrarea în vigoare a Ordonanței 55, doar o singură adeziune care să intre sub incidența acesteia a fost semnată: cea a lui Ionel Dinu, despre care, oricum, se știa în ce tabără joacă, încă de la înființarea, la Giurgiu, a filialei locale a Fundației (pe atunci) Mișcarea Populară.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.