cersetor1Nu, nimeni nu îl mai vrea pe Vasile Mustățea, președintele Consiliului Județean Giurgiu și, deocamdată, încă președinte al Partidului Național Liberal – organizația Giurgiu.

După ce a distrus organizația liberalilor, și după ce a rămas aproape fără membri de partid (după ce primarii și consilierii, majoritatea, au abandonat „corabia” galben-albastră aflată în pericol de a se scufunda), Mustățea a început, mai pe ascuns, mai direct, să scruteze „zările” politicii giurgiuvene.

Mai întâi, întâlniri de taină, la ceas de seară, cu diverși lideri de partide (vezi întâlnirea Mustățea – Toma Petcu, întâlnire care, de altfel, nu s-a fructificat în niciun fel). Cum Toma Petcu l-a tratat cu spatele și i-a spus, clar, NU, Mustățea s-a văzut în situația fie de a-și căuta un alt partid (în condițiile în care nici propriii lui membri de partid nu îl mai vor printre ei), fie…de a rămâne independent!

La social-democrați, nici nu se pune problema unui „transfer”. Senatorul Niculae Bădălău, președintele organizației județene, declara, în cadrul unei recente întâlniri cu presa: „La PSD nu-l putem accepta, nu are ce căuta aici! Nu am reușit să lucrăm nici cu Lucian Iliescu, în USL, nici cu Mustățea, cât a mai prins și el din USL, deci…ce să caute la noi?”

Un alt partid spre care și-ar putea îndrepta atenția Vasile Mustățea ar mai fi Partidul Mișcarea Populară. Dar liderul organizației, Marin Anton, nici nu vrea să audă de o asemenea achiziție: „Ce să facem cu Vasile? Nu-l primim! Vasile a distrus deja un partid, vreți să ne distrugă și pe noi? E adevărat, suntem în mare nevoie de membri, dar…nici așa! După ce că suntem un partid mic, Vasile ar putea să ne distrugă fără mari eforturi. Așa că mai bine îl lăsăm acolo unde e, nu avem ce face cu unul ca el!”, a declarat, în conferință de presă, Marin Anton.

Astfel, aruncat de colo-colo, nebăgat în seamă, după ce a fredonat hit-ul „Singur, atât de singur…”, Vasile Mustățea a învățat un nou cântecel: „Nu, nimeni nu mă vrea…”, pe care îl cântă, tot mai tare, pe la ușile tuturor formațiunilor politice, doar-doar s-o îndura cineva să îl accepte!

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.