DSC_0036Gata, s-a terminat! Sau, în sfârşit, abia începe, depinde din ce unghi privim. Vasile Mustăţea şi PNL-ul au pierdut majoritatea în Consiliul Judeţean, iar anunţul a fost făcut joi, 11 septembrie, în conferinţă de presă, de preşedintele PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău.

Reconfirmând informaţia pe care a dat-o la începutul acestei săptămâni, privind numărul primarilor PSD ce a crescut de la 13 la 38, Bădălău a anunţat şi că majoritatea la judeţ a suferit „modificări” prin cele mai esenţiale puncte.

„La nivel judeţean, majoritatea este alcătuită din PSD, PC, UNPR, PLR şi PPDD- cei cu care aveam deja protocolul de colaborare. Având această majoritate, colegii mei vor reuşi, în sfârşit, să ia decizii în Consiliul Judeţean înţelepte, astfel încât instituţia să îşi intre în rol, să promoveze proiecte pentru dezvoltarea comunităţilor locale. Rolul lui Vasile Mustăţea va fi, dacă vreţi, al unui tablou pe perete, pentru că nu va mai lua decizii dăunătoare în Consiliul Judeţean”, a spus senatorul PSD.

Niculae Bădălău a prcizat că noua majoritate numără 18 consilieri judeţeni.

Aşa cum am scris într-un material anterior, următoare mutare în CJ Giurgiu ar putea fi schimbarea vicepreşedintelui PNL, Dumitru Gavrilă. Legat de acest aspect, preşedintele PSD Giurgiu a spus că decizia va fi luată exclusiv de consilierii majorităţii nou-formate.

C.S.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.