dacia-logan-diselConsilierii locali, reuniți în ședință extraordinară marți, au decis aprobarea înnoirii parcului auto al Primăriei, prin casarea unui autoturism Daewoo Cielo, care, până acum, l-a deservit pe viceprimarul Alexandru Vladu.

„Avem nevoie de această înnoire a parcului auto, mai cu seamă că majoritatea autoturismelor sunt destul de vechi, consumă foarte mult combustibil (peste nouă litri la suta de kilometri) și întreținerea lor costă, de asemenea, foarte mult. Pe lângă acest Cielo, mai avem câteva din categoria Daewoo, un Nubira și un Leganza, cărora li se adaugă o Skoda Octavia, toate foarte vechi și greu de întreținut”, afirma primarul Nicolae Barbu în plenul ședinței.

Motivul pentru care au grăbit puțin lucrurile, mai preciza edilul municipiului, a fost să „prindă” ultima sută de metri a Programului Rabla de anul acesta, program care va permite Primăriei achiziționarea unui alt autotursim, un Dacia Logan, care va avea, ca dotări suplimentare, aer condiționat și instalație GPL.

„Atât consumul, cât și costurile vor fi mult reduse, mai mult chiar de jumătate, ținând cont inclusiv de faptul că gazul este mai ieftin cu mult decât benzina”, a mai ținut să precizeze primarul municipiului.

Suma totală de achiziție a autoturismului va fi de circa opt mii de euro, TVA inclus.

Oana Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.