DSCF0180Implicarea senatorului social-democrat, Niculae Bădălău, în alocarea de fonduri pentru proiectele de dezvoltare ale comunelor, precum și sprijinul necondiționat acordat de acesta, dar și de vicepreședintele CJ, Cristian Marciu, au adus primele roade.

Portița așteptată de multă vreme de primarii din județ, și anume apariția OUG 55, cea care le permite aleșilor locali să își aleagă formațiunea politică alături de care să meargă de acum înainte. Și, așa cum era de așteptat, la nivelul județului Giurgiu, mai mult de trei sferturi dintre edili , și-au semnat adeziunile pentru a se înscrie în Partidul Social Democrat.

„Primarii au înțeles că, până acum, i-am sprijinit fără a le cere ceva în schimb. Nici după apariția OUG 55 nu am cerut cuiva, în mod expres, să vină în rândurile noastre. Ei singuri au ales, înțelegând că numai alături de o echipă serioasă, puternică, au șansa de a aduce MAI BINELE în comunitățile pe care le reprezintă”, a declarat senatorul Niculae Bădălău.

Deocamdată, în Partidul Social Democrat și-au anunțat înscrierea un număr de 38 de primari, alții anunțându-și intenția de a veni în tabăra social-democraților.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.