elena-dinu„Îi cer Elenei Dinu, acum, și o voi face și în ședința de consiliu, demisia din Consiliul Local, pentru că nu a făcut nimic pentru municipiu sau pentru județul Giurgiu”, declara, în conferință de presă, consilierul local Ionel Dinu.

Motivul invocat de proaspătul consilier PMP este că, în anii de când Elena Dinu este în politica giurgiuveană, fie că a reprezentat PD-L-ul portocaliu, fie că, mai nou, este înregimentată în PNL, a adus doar deservicii. „Eu nu pot să mai particip la ședințe alături de o persoană care vine la ședințe doar atunci când știe că o paște trimiterea acasă, adică din trei în trei ședințe. Nu a ajutat până acum cu nimic municipiul, și, de când e în politică, s-a ocupat numai de sforării. Cât timp a fost la putere, în PD-L, a scos din instituții oameni competenți, pentru a numi oamenii ei de casă. A ars etapele de promovare politică, a ajuns sus pe cu totul alte criterii decât cele de competență”, a spus Ionel Dinu.

Acuzațiile lui Ionel Dinu s-au legat, în ceea ce o privește pe colega sa de consiliu, în special de mersul rău al Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, instituție la conducerea căreia o perioadă de timp a fost Elena Dinu.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.