DSCF0824Unii își doresc mai mult decât pot duce. Mai mult decât pot face. Un exemplu de perdant – aproape – permanent este Dumitru Beianu. Cât timp a fost „în umbra” lui Lucian Iliescu, i-a cam ieșit tot: a devenit președinte de Consiliu Județean, a avut cam tot ce își putea dori în politică. A plecat Lucian Iliescu, nu l-a mai susținut pe Beianu, gata și craca de sub picioare.

Când a candidat independent, la șefia Consiliului Județean, a pierdut. A fost salvat de la „moarte politică” de partidul căruia acum îi întoarce spatele și pe care îl denigrează, de câte ori are ocazia, în conferințele de presă. Acum, visează la șefia organizației județene a PNL, asta în cazul în care se vor adeveri zvonurile că Vasile Mustățea pleacă să distrugă încă un partid: Partidul Liberal Reformator.

Recent, într-o conferință de presă a PNL, același Dumitru Beianu anunța (deși, sincer, e puțin cam devreme) că targetul formațiunii politice pe care, deocamdată, o reprezintă doar la nivel de municipiu, este șefia Consiliului Județean și scaunul de Primar al municipiului. „Dacă nu voi reuși această dublă în 2016, mă voi retrage din politică”, a declarat Beianu.

Oana CĂLIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.