8221-marciuMiercuri, prefectul de Giurgiu, Lavinia Crişu, acuza conducerea Consiliului Judeţean, în speţă pe Vasile Mustăţea, de faptul că îi induce în eroare pe primarii giurgiuveni cu privire la Ordonanţa 28. O zi mai târziu, în conferinţă de presă, vicepreşedinte al CJ, social-democratul Cristian Marciu a atras atenţia, legat de acest subiect, şi asupra altui aspect chiar mai grav.

Nu doar că ar fi dezinformaţi, ci unii dintre ei au fost de-a dreptul NEINFORMAŢI despre faptul că primiseră finanţare de la Ministerul Dezvoltării pentru proiecte de apă-canal şi drumuri.

„Nu este posibil ca, azi, primari care aparţin PNL să nu fie informaţi, să nu se poarte discuţii cu ei cu privire la Ordonanţele 28 şi 30(…). Primul Ordin al ministrului Dezvoltării a apărut în 23 mai 2014, mi-e greu să cred, chiar nu pot pricepe cum, azi, 4 septembrie, există primari care nu au fost informaţi că au primit sume de bani pentru proiectele lor. De ce? De ce atâta răutate?”, s-a întrebat, la întâlnirea cu presa, Cristian Marciu.

Această atitudine reclamată, a celor care sunt responsabili de dezvoltarea judeţului pe care îl păstoresc vine să justifice, o dată în plus, dacă mai era nevoie, faptul că primarii aleg fără regrete să susţină pe cine îi ajută.

Cu beţe în roate puse pe toate planurile, nu poţi avea pretenţia, ca lider al unui partid politic, să îţi rămână loiali oameni care, vorba social-democratului Marian Mina(director DRDP Bucureşti), „fac anticameră şi 4 ore” la tine la uşă. Degeaba.

Cătălina Sfetcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.