patrulaProvocarea de scandaluri, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice şi adresarea de injurii sunt faptele pentru care jandarmii au aplicat cele mai multe sancţiuni contravenţionale în luna august. Totodată, au continuat şi activităţile preventive pe timpul competiţiilor sportive și manifestărilor cultural-artistice din județ, în cadrul campaniei „Jandarmeria pe înţelesul tuturor”.

Având o prezenţă activă în mijlocul cetăţenilor, echipajele Jandarmeriei au urmărit soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite şi au aplicat 59 de avertismente scrise şi amenzi în valoare totală de 16.050 lei în localităţile Giurgiu, Călugăreni, Clejani, Mihăileşti, Bolintin Vale, Ogrezeni.

Sancţiuni contravenţionale au fost aplicate şi pentru  refuzul de a da relaţii pentru stabilirea identităţii; tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor; pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces în sediul societăţilor comerciale; apelarea în mod repetat la mila trecătorilor.

Totodată, campania  „Jandarmeria pe înţelesul tuturor” își continuă derularea, în luna august fiind organizate 14 acţiuni preventive, ce au constat în discuţii interactive cu cetățenii privind respectarea normelor de conviețuire socială și cu tema „Alege să fii fair-play” cu ocazia meciurilor de fotbal din Liga I.

O.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.