mistocarealaSe spune despre unii „politicieni” că puterea sau jocurile politice în care sunt angrenați le iau, de cele mai multe ori, mințile sau bunul – simț. Un exemplu elocvent al acestei „teorii” este, de departe, Dumitru Beianu, liderul organizației municipale a PNL.

Dacă până acum doar prin conferințele de presă ale partidului său îl mai ataca în vreun fel pe primarul municipiului, Nicolae Barbu, mai nou Titi Beianu s-a reprofilat: a trecut la jigniri, mai mult sau mai puțin voalate, în scris.

Un material publicat de colegii de la opiniagiurgiuveanului.ro, prezintă situația hilară în care s-a ajuns într-o corespondență Primăria Municipiului Giurgiu – Organizația municipală PNL, mai concret Nicolae Barbu – Dumitru Beianu. Motivul râcii dintre cei doi? Un punct termic situat pe strada Tineretului, în care funcționează o organizație de cartier a partidului.În timp ce Primăria spune că spațiul cu pricina e ocupat abuziv, liberalii o țin pe-a lor: că ar avea contractul de închiriere prelungit…până în ultima zi a acestui an.

Pe lângă tonul „de sus” adoptat de Beianu, în maniera mustățească, din debutul scrisorii (respectul lui Beianu se rezumă doar la instituția pe care „efemer” Nicolae Barbu o reprezintă, uitând, se pare, că și președintele lui de partid ocupă, tot EFEMER, un scaun în Consiliul Județean), sunt aruncate în lupta dintre cei doi chestiuni ce nu-și au locul într-o corespondență oficială.

Dacă scrisoarea cu pricina a fost concepută de Dumitru Beianu, atunci lipsa de respect pentru cel care l-a susținut într-o campanie electorală grea ar atinge cote de neimaginat. Dacă Dumitru Beinau doar și-a pus semnătura pe document, atunci….

O.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.