macoveiEuroparlamentarul Monica Macovei a demisionat, marţi, din PDL.  Anunţul a fost făcut într-o conferinţă de presă în care a lansat un atac extrem de dur la adresa candidatului ACL la prezidenţiale, Klaus Iohannis, scriu cei de la realitatea.net. 

Macovei a declarat, printre altele, că Iohannis nu ar fi dovedit că este un om „de dreapta”.

 

În ultimii ani, Iohannis a făcut înţelegeri atât cu Ponta, cât şi cu Voiculescu. Azi ni se spune să-l votăm pe Iohannis pentru că reprezintă dreapta. Eu nu cred că reprezintă dreapta şi de aceea nu sunt în ACL şi plec şi din PDL. Iohannis nu a dovedit că reprezintă dreapta şi nu a dovedit că apără statul de drept şi vrea anticorupţie. Din păcate, multe decizii ale PDL au indus destul de multă confuzie în rândul membrilor şi simpatizanţilor PDL. Eu nu am înţeles de ce PDL nu poate să aibă propriul candidat la Preşedinţie”, a declarat Monica Macovei.

 

(…)

 

În ceea ce priveşte poziţia sa pe scena politică, Macovei a precizat că va activa ca independent. „Nu mă înscriu în niciun alt partid politic. Voi candida independent pentru a ocupa funcţia de preşedinte al României”, a adăugat Macovei.

sursa: realitatea.net

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.