cinemaEi, ce vă spuneam? M-a distrat, recunosc, titlul ştirilor Realitatea TV afişat, ca breakingnews, în timpul protestului de azi, al Opoziţiei, în faţa Guvernului.

Cică: Opoziţia protestează cu fundul pe scaune!

Aproape că restul propoziţiilor nu îşi mai au rostul, dar fac o încercare, pentru cei care vor mai mult.

Vocalul şi charismaticul Ludovic Orban ar fi putut să spună, cred eu, în faţa presei, că protestul, în acest mod, reprezintă un fel de exprimare a „rămânerii pe loc a celor loiali”. Că e un semnal al susţinerii consecvenţei, al faptului că totul e trecător…, dacă tot sunt atât de supăraţi din cauza Ordonanţei. Cum să spui că, de fapt, stai şi te uiţi la film( şi că nu ai ce face)?

Cum naiba să zici că eşti acolo „ca la cinematograf”? E ca şi cum ai admite că tu chiar nu ai vreo putere, vreun argument ca să duci la capăt ceea ce susţii. A fost, aşa, ca o recunoaştere a faptului că protestul trebuia făcut, că gura Opoziţiei e gura Opoziţiei şi atât. De ce n-aţi rupt rândurile jandarmilor pentru apărarea Democraţiei, chestie pe care o tot invocaţi, de ce n-aţi făcut gălăgia aferentă pe care o faceţi pe reţelele de socializare?

Vai, retrag treaba cu „discurs-iştii” creştin-liberali scoşi de la naftalină şi elogiaţi în „materialul” anterior.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.