DSC01798Nimic nu-i mai „dulce” decât „boxul” din politica română! Jap, acum, doi pumni din vorbe meşteşugite, ţoc apăsat şi cu multă salivă, apoi, pe obrăjorul înroşit. Aproape că-i distractiv, că de crezut nu-i mai credem de mult. Şi dacă tot suntem aici ca să relatăm, o facem. Poate se prind şi oamenii de rând că „unde dai şi unde crapă”/ poţi lipi la loc cu… apă, şi chiar nu are vreo legătură cu buzunarul lor.

Aşadar, între noul-fost şef al PDL, e fost pen’ că acum e co-preşedinte la ACL, Gheorghe Ştefan(foto), şi fostul şef PDL, fost PNL, actualmente PMP-ist, Marin Anton, deocamdată, stadiul relaţiei este acela al croşeelor „de dreapta”. A început runda Ştefan, cu pumnii încleştaţi, poziţia corespunzătoare, un strop de sudoare pe frunte şi cu mănuşi asortate cu şortul.

Pornind de la o întrebare a unui jurnalist- legat de o declaraţie a lui Marin Anton cu privire la posibile „schimbări” la conducerea ACL Giurgiu-, Gheorghe Ştefan a lovit: „El(Marin Anton, n.r.) nu este deloc o rara avis în politica română, din punct de vedere al migraţiei. Dar, dacă vreţi să-l localizăm după regulile lui Linné, îl băgăm în ordinul migratoare, familia oportunişti şi specia distructivi”.

Plastică exprimare, într-adevăr. Chiar mişto, aş zice, dar ia auziţi mai departe: „Îmi asum ceea ce spun, pentru că domnul Anton mi-a lăsat datorii de 100.000 de euro la sediul PDL Giurgiu. Noi trebuie să plătim acum oalele sparte ale domnului Anton. Nu mai vorbesc că a spart organizaţia, a distrus-o. Mă cam îndoiesc că o să încapă sub fustele Elenei Udrea, că-s cam scurte!”. Vorba unui tânăr coleg de-ai mei: atâââât!

Totuşi, glumă-glumă, însă cu ce ne ajută asta? Păi, dacă peste enşpe luni sau ani vă vom vedea pupându-vă prin cine ştie ce alianţă „spre binele şi dezvoltarea României”, o să vă facem un CD cu dedicaţie. Cu dedicaţiile, mă rog! Parol!

C.S.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.