DSCF0905 - CopyDat afară pentru „competență” în 2000 din PD, Vasile Mustățea și-a găsit, imediat, aproape, un culcuș călduț lângă Lucian Iliescu, pe care l-a îmbrobodit în fel și chip, fiind în stare să îi care, pe lângă geantă, chiar și olița de noapte, dacă era nevoie. Totul, pentru un scaun de lider, cât de mic! Asta după ce, un timp, a bătut chiar și la ușa Partidului Social Democrat, care, din nefericire pentru el, nu a avut nevoie de „serviciile” personajului nostru.

Acum, Vasile Mustățea se crede liberal până în măduva oaselor, uitând, se pare, discuțiile în contradictoriu pe care le avea, cu ani în urmă, cu o serie de cunoștințe, cu gândire cu adevărat liberală. Mai mult, Mustățea susține că nu ar părăsi niciodată PNL-ul, cu toate că prin urbe circulă o serie de zvonuri cum că i-ar cam face cu ochiul formațiunea politică spre care au migrat Toma Petcu, Ionel Muscalu sau  Daniel Chițoiu: Partidul Liberal Reformator. De altfel, un astfel de zvon l-ar fi convins pe Ludovic Orban să facă o vizită la Giurgiu, și, mai mult, să asigure organizația județeană (câți au mai rămas din ea), că va fi văzut mult mai des prin oraș.

Pe de altă parte, Mustățea declara, în fața lui Orban și a presei locale, că el nu va pleca niciodată din PNL.„Dacă va fi să plec din partid, va trebui să plec și din oraș, pentru că mi-ar fi și rușine să ies pe stradă și să îi privesc în ochi pe giurgiuveni!”. Adevărul este că plecarea lui Mustățea, din partid sau din oraș, nu ar fi o pierdere pentru nimeni. Din contră, ar fi un câștig. Și, dacă acum Mustățea are curaj să îi privească în ochi pe giurgiuveni, ori e orb, ori…Pentru că, în cei doi ani de mandat de președinte CJ de până acum, nu a făcut niciun serviciu județului și locuitorilor lui. Din contră, din biroul în care stă închis toată ziua – și din care pretinde că nu pleacă până nu rezolvă toate problemele oamenilor – nu face nimic altceva decât să șantajeze, să sărăcească bugetele comunelor, și să fure ideile și proiectele altora, pretinzând că ar fi ale sale.

Astfel, o eventuală plecare a lui Mustățea, ar face numai bine unui județ care, în ultimii doi ani, nu a reușit să atragă fonduri europene sau guvernamentale pentru dezvoltare, un județ în care toate, de la apa cea de toate zilele, până la produsele cele mai de lux sunt la prețuri mult peste puterile oamenilor de rând. Toate, mulțumită lui Mustățea! Și totuși…cum ar fi dacă Mustățea ar pleca?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.