IMG_80286957294831Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a anunţat, în cea mai recentă coferinţă de presă, că investiţiile în şcolile giurgiuvene, de la igienizări şi până la reparaţii, sunt în grafic.

„Am făcut şi o verificare la <şantiere> şi cu toate lucrările suntem în grafic. Pe 12 septembrie, cel târziu, toate şcolile vor fi curate şi reparate”, a spus Barbu, precizând că sunt investiţii mari la Şcoala Generală Nr. 3, la Liceul „Nicolae Cartojan”, la Grădiniţele 3 şi 4, dar şi la Seminarul Teologic.

În plus, el a anunţat că s-a terminat şi licitaţia pentru modernizarea gardului Colegiului Naţional „Ion Maiorescu”, celelalte lucrări sunt în termen, iar pe 29 august ar trebui să se finalizeze şi licitaţia pentru mobilier în toate cele 20 de săli de clasă din clădirea veche.

„Sunt 350 de bănci, 700 de scaune, dulapuri, table. Întâi asigurăm mobilarea sălilor de clasă şi apoi ne vom ocupa de dotări în cancelarie şi laboratoare. Anunţ giurgiuvenii că, pe 12 septembrie, va fi Ziua Porţilor Deschise la Maiorescu. Sunt aşteptaţi să vadă rezultatele investiţiilor toţi cei care au terminat liceul acolo sau au ori au avut copii la Maiorescu. Va fi o festivitate de recepţie, urmând ca pe 15 septembrie, Colegiul să îşi deschidă oficial porţile pentru elevi”, a mai anunţat Nicolae Barbu.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.